Att jobba för TEAM ARON

Vi på Team Aron Assistans anser att vägen till glädje är genom gemenskap och utveckling. För oss är detta starkt sammankopplat med idrott, motion och föreningsliv. Med ett genuint engagemang och bästa tänkbara bemötande inspirerar vi våra kunder till ett aktivare liv. Vi erbjuder aktiviteter, möjlighet att gå på olika idrottsevenemang och den bästa tänkbara omvårdnad. Klappar ditt hjärta för omsorg och idrott? Då vill vi ha med dig i vårt lag! Skicka din ansökan redan idag!

Värdegrund

Glädje

Glädje

Vi tror på glädje. I livet finns det en stor glädje i att vara i ett sammanhang, bli sedd och tillsammans göra aktiviteter. På Team Aron Assistans arbetar vi för att varje kund ska uppleva just den gemenskapen. Vi skapar glädje genom aktiviteter och gemenskap. 

 

Gemenskap

I Team Aron Assistans jobbar vi tillsammans, vi är ett team. Kunder och assistenter matchas ihop efter gemensamma intressen och arbetar tillsammans för att uppnå kundens mål. Kunder som har gemensamma mål och drömmar erbjuds en gemenskap där de kan peppa varandra.

Aktivitet

Team Aron Assistans tror på ett aktivt liv utifrån varje persons egna förutsättningar. Det våra kunder drömmer om, arbetar vi för att kunna möjliggöra. Med vårt unika kontaktnät inom idrott- och föreningslivet är det mesta möjligt.

Som andra assistansbolag fast lite bättre

Häst

Team Aron Assistans är som alla andra assistansbolag, fast lite bättre. Åtminstone för de idrottsintresserade. Företaget, kunderna och våra anställda har ett stort intresse av idrott och aktivitet. Vi är anslutna till kollektivavtal i Vårdföretagarna/Kommunal och har tillstånd från IVO för att bedriva personlig assistans. Hos oss är marknadsmässig lön, försäkringar och pensionsavsättningar en självklarhet. Vi använder oss av det digitala tidsrapporteringssystemet AiAi. Allt det du ska förvänta dig av din arbetsgivare. Men vi gör mer än så.

För oss på Team Aron assistans är det en självklarhet att alla har rätt till ett aktivt liv. I vår personliga assistans står aktivitet, gemenskap och glädje i centrum. Med vårt unika nätverk erbjuder vi möjligheter att testa nya aktiviteter, gå på idrottsarrangemang, träffa idrottsprofiler och mycket mer. Våra personliga assistenter har själva ett stort idrottsintresse och inspirerar våra kunder till ett aktivare liv. Detta görs till exempel genom att uppmuntra till aktiviteter inom föreningslivet eller bara älska att gå och titta på idrottsevenemang. Självklart är detta kombinerat med bästa möjliga bemötandet och ett genuint engagemang.

Vi har en stark koppling till föreningslivet och för oss är öppenhet, delaktighet och mångfald viktiga ledord. Personer som är eller har varit aktiva inom idrott- eller föreningsliv, oavsett nivå, har utvecklat egenskaper som vi efterfrågar hos våra anställda. Vi kallar detta för idrottens egenskaper och det är till exempel tydlig kommunikation, öppenhet, engagemang och förmågan att alltid vilja göra sitt bästa för laget.

 

50076752_358770108251519_5281543643490942976_n

Att jobba som personlig Assistent

Att arbeta som personlig assistent, innebär att du är med och påverkar människors liv. Du är den som sätter guldkant på våra kunders tillvaro. Det är ett jobb att vara stolt över! Som personlig assistent är du med och skapar en positiv och aktiv vardag i våra kunders och deras familjers liv. Arbetsuppgifterna varierar efter kundens behov och önskemål. De kan innehålla omvårdnad, inköp, resor, kommunikation, hushållsnära tjänster, aktiviteter och träning. För oss är det viktigt att våra assistenter trivs och känner sig utrustade för sitt arbetsliv. Därför erbjuder vi kontinuerligt våra anställda kurser och vidareutbildningar.

Referens

Från det att jag kom i kontakt med Team Aron Assistans till dess att jag började mitt jobb som assistent via dem har allt fungerat väldigt enkelt och bra. Jag känner att jag har en bra relation till min närmaste chef och får kontinuerligt uppföljning i form av samtal och möten. Vad det än gäller vet jag att jag kan ringa eller skicka ett mail för snabb återkoppling. Det är också väldigt roligt att få jobba som assistent till någon som har idrott som intresse, precis som jag. Där får vi möjlighet att utöva, titta eller bara umgås med likasinnade.

Lisa Sandström

Vill du veta mer fyll i formuläret!

Stäng meny