Historien om Team Aron Assistans

Som barn blev äventyraren och influencern Aron Anderson pushad att våga lite mer, kämpa lite hårdare. Att hans personliga assistent trodde på honom var Arons första steg mot att bli den äventyrare han är idag. Vi på Team Aron Assistans eftersträvar att fler ska ha samma upplevelse genom sin personliga assistans. Vår personal och våra kunder delar vår vision, de ser utmaningar där andra ser hinder. Tillsammans är vi laget som ser möjligheter där andra ser problem. Vi låter inte någon berätta för våra kunder vad som är möjligt. De sätter själva sina mål och vi skapar förutsättningarna för att de ska uppnå dem.

Alla har rätt till ett aktivt liv och i vår personliga assistans står aktivitet, gemenskap och glädje i centrum. Med vårt unika nätverk erbjuder vi möjligheter att testa nya aktiviteter, gå på idrottsarrangemang, träffa idrottsprofiler som inspirerar och mycket mer.

Aron och Tomas

Aron Anderson

Som barn drabbades Aron av cancer och i sviterna av sjukdomen förlorade han förmågan att gå. Idrott, träning och äventyr har pushat Aron genom cancern och han hyser idag en stor tilltro till vilka möjligheter idrott och träning kan skapa i människors liv.

Tomas Fogdö

Tomas Fogdö har fem världscupdeltävlingssegrar i slalom och en totalseger i slalomcupen på meritlistan. Efter en slalomolycka -95 hamnade Tomas i rullstol. Idag delar Tomas med sig av sina erfarenheter från två världar och bidrar till att fler ska se idrottens möjligheter.

Styrelsen

Anders Söderholm

Anders Söderholm Ordförande

Entreprenören Anders Söderholm är grundare och VD av PerformIQ, Team Aron Assistans största ägare. Han har också en bakgrund i hockey.  

Aron

Aron Anderson Ledamot

Äventyraren Aron Anderson upplevde tidigt hur viktigt det är att ens personliga assistenter pushar och tror på en. Genom Team Aron Assistans ger han andra samma möjligheter. 

Mia

Mia Humble Ledamot och VD

Mia Humble har arbetat med personlig assistans i över 20 år. Hon är idag VD för Team Aron Assistans och verksam i flera styrelser.

Keith

Keith Karlsson Astor Ledamot

Tillsammans med Tomas Fogdö skapade sportprofilen Keith Karlsson Astor Active Life Fundation. En av Team Aron Assistans samarbetspartners.

Stäng meny