Välj ett aktivt liv med Team Aron Assistans

Vi tror att vägen till en lycklig vardag går genom aktivitet och gemenskap. På Team Aron Assistans låter vi inte någon annan berätta för dig vad som är möjligt. Du sätter dina mål och vi skapar förutsättningarna för att du ska nå dem. Alla har rätt till ett aktivt liv och i vår personliga assistans står aktivitet, gemenskap och glädje i centrum. Med vårt unika nätverk erbjuder vi möjligheter att testa nya aktiviteter, gå på idrottsarrangemang, träffa en idrottsprofil som inspirerar och så mycket mer. Våra kunder erbjuds också möjligheten till individuell coachning. Med Team Aron assistans skapas rätt förutsättningarna för att människor ska växa.

Som andra assistansbolag, fast lite bättre

Team Aron Assistans är som alla andra assistansbolag, fast lite mer. Våra kunder har egna kontaktpersoner som finns tillgängliga för stora och små frågor. Vi tror på transparens och sätter tillsammans med våra kunder ihop deras budget. Våra kunder har även full insyn i sin assistansekonomi. På Team Aron Assistans använder oss av det digitala tidsrapporteringssystemet AiAi, är anslutna till kollektivavtal i vårdföretagarna/kommunal och har tillstånd från IVO för att bedriva personlig assistans.  Precis allt det som en kund ska kräva av ett assistansbolag. 

concerts-1150042_1280
Glädje
hands-2847508_1280

Kontaktnät

Team Aron Assistans har ett stort kontaktnät inom föreningsliv, idrott, parasport och hälsa. Genom vårt unika nätverk kan vi ordna fribiljetter till olika idrottevent. Erbjuda möjlighet att pröva och utöva olika idrotter eller andra aktiviteter. Erbjuda träning med personlig tränare eller möjligheten att träffa och inspireras av olika idrottsprofiler. Vi har också ett stort antal aktiviteter för våra kunder och anhöriga. Läs gärna mer om dessa i vår eventkalender. 

Assistent

Enkelt att bli kund

Vi lyssnar på dina önskemål och vad du vill ha ut av din assistans. Kontakta oss för att boka ett förutsättningslöst möte på en plats som fungerar bra för dig. Som kund hos Team Aron Assistans har du en egen kontaktperson. Kontaktpersonen hjälper dig med de frågor som du eventuellt har och andra viktiga detaljer. Det är viktigt för oss att få veta hur du vill att din assistans ska fungera, så du som kund är hundra procent nöjd.
Team Aron Assistans hjälper sina kunder i kontakten med tidigare assistanssamordnare. För kunder som inte har ett beslut eller vill ansöka om fler timmar, stöttar vi upp i kontakten med Försäkringskassan. Om våra kunder behöver juridiskt stöd, bidrar vi med juridisk kompetens och säkerställer att kundens rättigheter blir tillgodosedda. 

Powered by PerformIQ

Team Aron Assistens ägs till stor del av bemanning- och rekryteringsföretaget PerformIQ. PerformIQ bemannar och rekryterar personer som har idrottens egenskaper. Genom PerformIQ matchas våra kunder ihop med rätt personliga assistenter för dem. För de kunder som vill ut i arbetslivet eller vidare i karriären finns PerformIQs kompetenta rekryterare som stöd i processen.

Referenser

Team Aron Assistans hjälpte mig till en början att ansöka och få assistans beviljad genom bra juridisk och ekonomisk hjälp, något jag inte haft möjlighet till tidigare. Jag får dessutom själv ha inflytande över min assistans, så mycket eller lite jag själv väljer. Team Aron Assistans är ett engagerat företag där jag direkt fick en egen kontaktperson. Som jag alltid kan höra av mig till. Det är härligt med ett bolag som delar samma värderingar och intressen som jag gällande idrotten.

Andreas Lundholm

Robin 13 år och hans mamma Cecilia

Team Aron Assistans bryr sig om att jag mår bra. Precis som jag gillar ni aktiviteter och sport. Jag vill fiska snart! Med Team Aron Assistans får jag träffa hundar och jag älskar hundar! Det är bra för vi kan inte ha en själva. Hos er är får jag testa olika aktiviteter och träffa nya vänner. Det bästa med Team Arons Assistans är att jag får gymma med Aron och att Mia är så snäll! – Robin    Det finns mycket med er som jag och Robin gillar. Ni ser till det bästa i era kunder och får dem att känna sig delaktiga. Ett liv med sport och aktiviteter boostar självförtroendet och bidrar till nya vänner. Ett aktivt liv är bra! – Cecilia

Kontakt

Vill du veta mer om vår assistans eller ansöka? Fyll i vårt kontaktformulär så återkommer vi så fort vi kan! Tack!

Stäng meny