Välkommen till något av våra event

Genom aktiviteter skapar vi tillfällen för gemenskap och utveckling. Vi har många olika typer av evenemang och anpassar oss efter våra kunders förutsättningar.  Klicka runt och se vad som intresserar dig. För Team Aron Assistans kunder är aktiviteterna gratis. Men vissa event är öppna även för andra. Välkommen!

coaching för föräldrar (1)

COACHING FÖR FÖRÄLDRAR

Vi kommer att hålla en 10 veckors coaching för föräldrar till barn med personlig assistans. Vi kommer att träffas varannan vecka i grupp. Emellan dessa tillfällen kommer ni få olika verktyg och hjälpmedel för att hantera den ofta  intensiva vardag som föräldrar till barn med särskilda behov lever i.

Tomas-baksida-1024x768

TESTA RULLSTOLSRUGBY

Kom och testa hur det är att spela rullstolsrugby med Thomas Eriksson som jobbar på vårt kontor och som också tävlat i paralympics i just rullstolsrugby

cake-1839134_1280

FIKA

Kom och ta en fika med oss prata om livet, aktiviteter och få inspiration för hur du ska kunna leva ett aktivare liv.

Hund

HUNDPROMENAD

Vi på Team Aron Assistans älskar djur och vet att många älskar att umgås med hundar men inte har möjlighet att själv ha hund. Så vi tar med oss våra lurviga vänner ut tillsammans med dig på en skön promenad.

65249093_710588199391678_6408876737970569216_n

TRÄNA I UTEGYM MED ARON

Du får chansen att träna i ett utegym med Aron Anderson som PT. Han visar dig hur du kan träna med dina förutsättningar. Den 19 augusti kl 18.00

Bögs gård

BESÖK BÖGS GÅRD TILLSAMMANS MED SKOGSTUR

Vi kommer tillsamman med Skogtur, Willut, göra en friluftsdag  vid Bögs Gård den 8 september. Vi gör aktiviteter, tittar på djuren och bjuder på lunch och fika. Alla kan vara med.

Aronträna

TRÄNA MED ARON

Vi kommer ha ett antal tillfällen när du får chansen att träna tillsammans med Aron och bli pushad och inspirerad med gymträning.

Stäng meny